harp zang cursus 2018 reacties

Inspirerende harp zang week bij Rachel Ann Morgan

Mijn wens om te leren mijzelf te begeleiden met de harp, heeft deze week een grote sprong voorwaarts gemaakt. Rachel Ann heeft me goed begeleid, en zowel zang- als harp technisch veel waardevolle aanwijzingen gegeven. Aangezien mijn leuke mede-cursisten 2 jonge meisjes uit Parijs waren, heeft ook mijn Franse taal zich aardig ontwikkeld.

Het huis, de prachtige omgeving en de fantastische zorg en kookkunst van Maurice droegen bij aan een ontspannen en gezellige ambiance. Aangezien ik geen vlees eet, heeft Maurice elke avond voor mij een speciaal gerecht gemaakt. Niet even een omeletje, maar heerlijke visgerechten kreeg ik voorgeschoteld.

Warme groet van Columba

Musique à la Tour
Concert fin de stage harpe et chant 2018
le 11 août à 18:30
avec Rachel Ann Morgan

Columba van Geldorp
Amanda Perez Ruiz
Enora du Plessis d’Argentré

Maurice Gouttenoire Chef de cuisine