Zomerzangcursus 2019 Reacties

“’s Morgens vroeg is Rachel Ann al bezig om alle bakken en potten water te geven. Het ziet er prachtig uit, ondanks het warme weer.  Elke ochtend ontbijten we in de serre, die ’s morgens nog in de schaduw ligt en waar aan drie kanten een schuifpui open kan.  Het is er altijd heerlijk koel. We kijken vandaar uit op het meertje voor het huis en er zijn altijd wel vogels: vooral veel aigrettes, ofwel witte reigers. 

En dan aan tafel. Ik vind het heel bijzonder wat Maurice ons elke dag weer voorzet. En het smaakt allemaal voortreffelijk.  Iedereen geniet ervan want het is werkelijk buitengewoon, zoals we hier verwend worden.

En al die tijd is Irina onvermoeibaar in de weer en speelt ze de sterren van de hemel.

We zijn het erover eens dat het een heel bijzondere week was. We hebben veel van elkaar kunnen leren, in het bijzonder natuurlijk van Rachel Ann en Irina en we hebben zeer genoten van de kookkunst van Maurice.

Na nog een laatste blik op het bijzondere huis rijd ik het smalle weggetje af. Het was een heel aparte week met leuke contacten en mooie muziek. Rachel Ann en Maurice, en Irina niet te vergeten, heel hartelijk dank voor een zeer bijzondere ervaring.“