Zomerzangcursus 2021 Reacties

“Vanmorgen werd ik met een blij gevoel wakker. Ik kon een plaatsje geven aan wat ik niet goed had gedaan, maar was vooral blij met de hele week, die me echt een boost heeft gegeven.

Ik zal zeker blijven werken aan mijn buik-ademhaling, maar begrijp dat het alleen stukje-bij-beetje kan. Je mag zeker blij zijn met wat je met ons drieën en natuurlijk met Irina, hebt kunnen bereiken.

Ook grote dank aan Maurice, die steeds attent was en ons, samen met jou, zo goed heeft verzorgd. Nogmaals mijn dank voor alles.”

“Vandaag had ik zangles.  Mijn lerares vond dat ik een duidelijke stap had gezet. Mijn geluid was helderder dan voor onze week. Dankzij de ‘debielen-a’ en klinkerdriehoek! Er is weer een knopje bij mij om.

Ik heb de Lamento gezongen in de hogere ligging, met de nasale klinkers en de Franse r. Ging veel beter dan in het begin van de week, ook de lange zachte noten.

Dit wilde ik jullie even laten weten. Ik ben er heel blij mee.”